GÜNÜN ET YEMEĞİ

GÜNÜN ET YEMEĞİ

MALZEMELER

Yarım kilo yağsız dana kuş başı
1 Baş soğan
2 Kırmızı biber
3 Yeşil Çarlisyon biber
1 tatlı kaşığı tuz
1 tatlı kaşığı kekik
1 tatlı kaşığı kırmızı toz biber
Domates püresi 1 – 2 tane.

HAZIRLANIŞI

Öncelikle etleri bir taşım kaynatıyoruz kaynayan suyu döküyoruz. Bu etin kanını temizlememize yarayacak. Sonra etleri Wok yada Döküm tavaya alıp üzerine baharatlar ve domates hariç herşeyi katıyoruz. Bir çay bardağı su ve yarım çay bardağı kadar zeytin yağdöküp. Suyunun kısık ateşte çekmesini bekliyoruz. Su çektikten sonra domatesleri ve baharatları koyuyoruz. Soteliyoruz.

Afiyet Olsun.

chef-karatas@hotmail.com
Kullanıcı Sözleşmesi