ETLİ ISIRGAN YEMEĞİ

ETLİ ISIRGAN YEMEĞİ

ETLİ ISIRGAN YEMEĞİ

Malzemeler:

1 kg ısırgan otu

500 gr kuşbaşı et

100 gr tereyağı

2 adet domates

1 orta boy soğan

Yeteri kadar tuz ve kırmızıbiber

Hazırlanışı:

Bitkinin toprak üstü kısımları temizlenip yıkandıktan sonra ince ince doğranır. Başka bir tencerede eritilen tereyağı üzerine soğan, domates, kırmızıbiber konulur ve soğan pembeleşinceye kadar kavrulur. Bunun üzerine et ve su eklenerek 15–20 dakika pişirilir. Daha sonra ısırganlar ve tuz katılarak 5–10 dakika sonra ateşten indirilir. Servis yapılır.

 

chef-karatas@hotmail.com
Kullanıcı Sözleşmesi