YOĞURTLU OĞLAK ETİ (VİZASTARA)

YOĞURTLU OĞLAK ETİ (VİZASTARA)

YOĞURTLU OĞLAK ETİ (VİZASTARA)

Malzemeler:

Oğlak Eti                                 :500 gr

Kuru Soğan                             :2 adet

Tereyağı                                 :100 gr

Zeytinyağı                               :40 ML

Keçi Yoğurdu                          :2 su bardağı

Tuz                                          :yeteri miktarda

Hazırlanışı:

Kemikli oğlak etini kuşbaşı doğrayın. Tencereye tereyağını koyun ve yavaş yavaş etleri içinde çevirin. Kuru soğanı ince doğrayıp etler suyunu çekmeye başlayınca ilave edip birkaç defa çevirin. Bir su bardağı sıcak su ilave edip suyunu çekene kadar pişirip keçi yoğurdunu etin üzerine gezdirin. Tuz ile tatlandırıp sıcak servis edin

 

chef-karatas@hotmail.com
Kullanıcı Sözleşmesi