TERBİYELİ OĞLAK ETİ (AUGOLEMONA}

TERBİYELİ OĞLAK ETİ (AUGOLEMONA}

TERBİYELİ OĞLAK ETİ (AUGOLEMONA}

Malzemeler:

Oğlak Eti                                 :1 kg

Kuru Soğan                             :2 adet

Havuç                                     :1 adet

Patates                                   :2 adet

Tuz                                          :yeteri miktarda

Terbiyesi için;

Yumurta Sarısı                        :2 ADET

Un                                           :1 yemek kaşığı

Limon Suyu                             :1 adet

Maydanoz                               :1/2 demet

Hazırlanışı:

Kemikli oğlak etini kuşbaşı doğrayın. Tereyağı ile beraber tencerede etleri yavaş yavaş çevirin. İnce doğranmış soğanı etler suyunu çekmeye başlayınca ilave edin ve birkaç tur çevirin.

Limon suyu, un, yumurta sarısı ve yarım bardak suyu karıştırıp terbiye edin ve etin üzerine döküp ateşten indirin.

chef-karatas@hotmail.com
Kullanıcı Sözleşmesi