PİLİÇ GÖĞSÜ IZGARA

PİLİÇ GÖĞSÜ IZGARA

PİLİÇ GÖĞSÜ IZGARA

Malzemeler:

4 adet ince dövülmüş tavuk göğüs eti

Marine için:

1 çay bardağı sıvı yağ

1 adet limonun suyu

1 adet soğanın suyu (arzuya bağlı)

1 tatlı kaşığı kekik

1 tatlı kaşığı toz zencefil

1’er çay kaşığı yenibahar, pulbiber, karabiber ve tuz

Hazırlanışı:

Marinatı hazırlamak için tüm malzemeyi bir kapta karıştırın. Tavukları içine koyup 2 saat buzdolabında bekletin. ızgarada arkalı önlü kızartın. Tavukları servis tabağına alıp yanında arzu ettiğiniz sebzelerle  koyarak sıcak servis yapın.

chef-karatas@hotmail.com
Kullanıcı Sözleşmesi