FİLE VELLİĞTON

FİLE VELLİĞTON

FİLE VELLİĞTON

Malzemeler

2 adet Milföy Hamuru

180 gr Bonfile

1 çay kaşığı Hardal

1 diş Sarımsak

Yeteri kadar Karabiber

Yeter miktarda Tuz

Yeteri miktarda Kekik

2 dal Biberiye

Hazırlanışı:

İlk önce bonfil yi bir kızgın tavada mühürleyin. Daha sonra bonfileyi baharatlarla marine edip 10 dkka bekletin. Sonrada bir merdane yardımıyla milföyle hamurlarını açın ve etimizide milföy hamuruna sarın. Sardıktan sonrada 180 derece ısıtılmış fırında pişirin. 35 dk piştikten sonrada dilimleyip üzerine  Deni glace sos dökerek servis edi..

 

chef-karatas@hotmail.com
Kullanıcı Sözleşmesi