PELERENLİ PİRZOLA

PELERENLİ PİRZOLA

Malzemeler:
*6 adet kemikli kuzu pirzola
*4 adet milföy hamuru
*2 adet domates
*3 adet sivri biber
*3 yemek kaşığı sıvıyağ
*Kekik, tuz, karabiber
*1 yumurta sarısı.

Hazırlanışı:
Pirzolaları yağsız tavada arkalı önlü kızartın. Tavaya sıvıyağı ilave edip, ince doğranmış biberleri kavurun. Küp doğranmış domatesleri ilave edip, sos haline gelince ateşten alıp, kekik, karabiber, tuz ilave edin. Milföyleri üçgen halinde 2'ye bölün. Her bir parçaya 1 pirzola ve sos ilave edin. Milföyü üzerine sarın. Kalan hamurdan çiçek kesip, üzerini süsleyin. Yumurta sarısı sürüp, 180°C ısıtılmış fırında pişirin.

chef-karatas@hotmail.com
Kullanıcı Sözleşmesi