MEKSİKA USULÜ HİNDİ

MEKSİKA USULÜ HİNDİ

MEKSİKA USULÜ HİNDİ 

Malzemeler

Hindi Eti Kuşbaşı 500 gram

Kekik

Margarin 125 gram

Kabak 2 orta boy

Konserve Mısır 1 büyük kutu

Konserve Mantar 1 büyük kutu

Salsa Sos 1 kavanoz

Karabiber

Tuz 

Hazırlanışı

Margarin ateşte eritildikten sonra kuşbaşı doğranmış hindi etleri içine katılıp iyice pişirilir. Kırmızı biber, karabiber, ve kekik ilave edilir. Küp küp doğranmış kabak, mısır ve mantar konduktan sonra salsa sosu ilave edilir, iyice karıştırılır. Kıvamına göre çok az sıcak su koyulur. (Salsa sosu tuzlu olduğundan, tuzu tüm bunları yaptıktan sonra damak zevkinize göre ayarlayabilirsiniz.) Kısık ateşte kabaklar pişene kadar tutulur.


Bu tarif 384 kez görüntülenmiştir.