KUZU KONTROFİLE

KUZU KONTROFİLE

CONTRA FİLETO Dİ AGNELLO

KUZU KONTROFİLE

 Malzemeler:

200 gr Kuzu kontrafile    

20 gr Rozmarin         

20 gr Kekik               

10 gr Karabiber               

1 adet Kırmızı biber   

1 adet Yeşil biber      

10 gr Kaya tuzu         

10 gr Polenta             

100 ml  Demi glace sos     

30 ml Ayçiçek yağı    

60 ml Süt                 

30 gr  Tereyağı         

10 gr Muskat             

1 adet Endivien          

 Hazırlanışı:

Kuzu kontrofileleri taze baharatlar ile tatlandırın.Izgarada mühürleyin ve fırında bir süre içinin çektirilmesini sağlayın.Tereyağı ve süt ile polenta ununu püre kıvamında pişirin ve baharatlar ile talandırıp mizanplasta ılık tutun.Tazae kekik ile demiglase sosu tatlandırıp kaynatarak hazır hale getirin.Servis tabağına polenta püresi,endiviyen  yapraklarını ve kuzu etlerini isteğe göre yerleştirip sos ilavesi ile servis edin.

 

 

 


Bu tarif 491 kez görüntülenmiştir.