SUPREME Dİ POLLO CON SALSA FUNGHİ PORCİNİ
SUPREME Dİ POLLO CON SALSA FUNGHİ PORCİNİ
TAVUK GÖĞSÜ
Hazırlanışı:
250 gr Tavuk göğüs eti
50 gr Bezelye
50 gr Mantar şampiyon
30 gr Mozzarella peyniri
1 adet Patates
1 adet Kuru soğan
10 gr Beyaz biber tane
60 ml Krema
1 adewt Havuç
1 adet Kabak
60 gr Kuşkonmaz
60 gr Taze fasulye
10 gr Kaya tuzu
20 gr Tereyağı
20 gr Zeytinyağı
10 gr Rozmarin taze
10 gr Kekik taze
2 adet Defne yaprağı
Hazırlanışı:
Tavuk göğüs etlerinin ortalarını açın ve baharatlar ile tatlandırın.Rozmarin,kekik,mozerella,defne yaprağı,bezelye taneleri ile doldurun önce tavada kızartıp fırında 160 C'de içini pişirin.Baton sebzeler tereyağı ile soteleyin ve buket garni şeklinde hazırlayın.Mantarları soteleyip krema ekleyin baharatlar ile tatlandırıp sos elde edin.Patatesleri yarı haşlayın ve tereyeağında kuru soğan,rozmarin,kekik ile tatlandırıp garniyi hazırlayın.Pişirdiğiniz tavuk göğüslerini slice şeklinde dilimleyin garnitürleri eşliğinde tabakta kombine edip sos ile servis edin.