SUPREME Dİ POLLO CON SALSA FUNGHİ PORCİNİ

SUPREME Dİ POLLO CON SALSA FUNGHİ PORCİNİ

SUPREME Dİ POLLO CON SALSA FUNGHİ PORCİNİ

TAVUK GÖĞSÜ

Hazırlanışı:

250 gr Tavuk göğüs eti   

50 gr Bezelye                 

50 gr Mantar şampiyon   

30 gr Mozzarella peyniri  

1 adet Patates                

1 adet Kuru soğan           

10 gr Beyaz biber tane   

60 ml Krema                  

1 adewt Havuç                

1 adet Kabak                  

60 gr Kuşkonmaz            

60 gr Taze fasulye         

10 gr Kaya tuzu              

20 gr Tereyağı               

20 gr Zeytinyağı            

10 gr Rozmarin taze       

10 gr Kekik taze             

2 adet Defne yaprağı      

 Hazırlanışı:

Tavuk göğüs etlerinin ortalarını açın ve baharatlar ile tatlandırın.Rozmarin,kekik,mozerella,defne yaprağı,bezelye taneleri ile doldurun önce tavada kızartıp fırında 160 C'de içini pişirin.Baton sebzeler tereyağı ile soteleyin ve buket garni şeklinde hazırlayın.Mantarları soteleyip krema ekleyin baharatlar ile tatlandırıp sos elde edin.Patatesleri yarı haşlayın ve tereyeağında kuru soğan,rozmarin,kekik ile tatlandırıp garniyi hazırlayın.Pişirdiğiniz tavuk göğüslerini slice şeklinde dilimleyin garnitürleri eşliğinde tabakta kombine edip sos ile servis edin.

 


Bu tarif 431 kez görüntülenmiştir.