KARA ORMAN PASTA

KARA ORMAN PASTA

KARAORMAN  

 Malzemeler:

150 gr. Çikolata (doğranmış)

150 gr. Pudra şekeri

500 gr. Krema (sıvı)

50 gr. Yaprak jelatin

1000 gr. Süzülmüş vişne komposto

50 gr. Toz şeker

20 gr. Nişasta

25 gr. Vişne likörü

250 gr. vurulmuş krem şanti

 Hazırlanışı:

Krema pudra şekeriyle kabartılır. Vişne komposto, likör, nişasta ve şeker kaynatılır. 30 dakika buzlu suda eritilen jelatinler sudan çıkarılarak ilave edilir. İyice soğuduktan sonra krem şantiyle karıştırılır ve çikolatalar eklenir. Kenarları yağlanmış ve pudra şekerine batırılmış pasta çemberlerine doldurularak üzerleri düzlenir. Soğutucuda dondurulduktan sonra dekorlanarak servis yaplır.

 

 

 


Bu tarif 488 kez görüntülenmiştir.